BONPRIX


Bonprix är en av världens 10 största postorderfirmor och leverar kläder till nöjda kunder över hela världen. Företaget erbjuder bra kvalité för låga priser och i deras breda sortiment med över 3000 produkter kan man hitta kläder för alla tillfällen inom kategorierna Dam, Herr och Barn. Dessutom finns det möbler och dekorationer som kan lysa upp ens hem.

Allting startade år 1986 i Hamburg, när Bonprix grundades som ett dotterbolag av postordergiganten Otto Group. Sedan dess har dett bara gått uppåt, men företaget har stannat förankrat i Tyskland och i Hamburg har de än idag sitt huvudkontor.

Nu arbetar de enligt något som kallas Multi-channel Marketing, där de kombinerar sin enorma näthandel, beställningar via katalog och över 100 butiker runt om i världen. Utöver detta har de bland annat en Facebook sida där de enkelt kan ha ett samtal med sina kunder, besvara frågor och lyssna på synpunkter, och lägga upp erbjudanden och kampanjer så att de kan nå ut till fler människor.

Företaget har ett sortiment utgörs av fem olika märken, alla med unika egenskaper. Några exempel är bpc, som är mer ledigt och bekvämt, och BODYFLIRT, som ger en mer feminin och flörtig stil. Med dessa fem märken lyckas alltså Bonprix täcka alla klädbehov, från en rolig lördag ute med vänner, till en ledig, mysig söndag i hemmet.

Om du letar efter ett prisvärt, nytt plagg av bra kvalité är det Bonprix du ska gå till först! Det är enkelt att hitta exakt det man behöver, eller bara scrolla igenom sidan och upptäcka helt nya stilar!

Lita på oss, vi kommer aldrig skicka spam